Dierenpension Tussenwijck Vacature

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de dierenbranche? Dan is de vacature bij Dierenpension Tussenwijck wellicht iets voor jou!

Over Dierenpension Tussenwijck

Dierenpension Tussenwijck is een gerenommeerd dierenpension gelegen in het pittoreske dorpje Tussenwijck. Met ruime ervaring en een passie voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor huisdieren tijdens de afwezigheid van hun eigenaren. Ons pension beschikt over moderne faciliteiten en een team van toegewijde medewerkers die zorgen voor het welzijn van de dieren.

De Vacature

Op dit moment hebben wij een vacature voor een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor ons dierenpension. Als medewerker bij Dierenpension Tussenwijck ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en welzijn van de dieren die bij ons verblijven. Je zorgt voor een schone en veilige omgeving, geeft de dieren de benodigde aandacht en zorgt ervoor dat ze voldoende beweging krijgen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de eigenaren en zorg je voor een goede communicatie omtrent het verblijf van hun huisdieren.

De ideale kandidaat voor deze vacature heeft affiniteit met dieren en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent stressbestendig, flexibel en kunt goed samenwerken in een team. Ervaring in de dierenbranche is een pré, maar geen vereiste. Wij bieden een interne opleiding aan om je alle benodigde kennis en vaardigheden bij te brengen.

Wat bieden wij?

Als medewerker bij Dierenpension Tussenwijck kom je terecht in een gezellig en hecht team. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met verschillende soorten dieren en je kennis en ervaring in de dierenbranche verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Dierenpension Tussenwijck betekent werken in een omgeving waar het welzijn van de dieren voorop staat. Je draagt bij aan het creëren van een fijne en veilige plek voor huisdieren, waar ze met liefde en zorg worden behandeld.

Interesse?

Heb je interesse in de vacature bij Dierenpension Tussenwijck? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@dierenpensiontussenwijck.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij kijken uit naar je sollicitatie en hopen je binnenkort te verwelkomen in ons team!

Plaats een reactie