Dierenpension Veenendaal te koop

door

in

Ben je op zoek naar een dierenpension in Veenendaal? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er staat momenteel een dierenpension in Veenendaal te koop. In dit artikel zullen we je alles vertellen over dit unieke aanbod en waarom het een geweldige investeringsmogelijkheid kan zijn.

Locatie en faciliteiten

Het dierenpension is gelegen in het prachtige Veenendaal, een stad in de provincie Utrecht. Het is gunstig gelegen nabij verschillende uitvalswegen en heeft daardoor een goede bereikbaarheid. Het pension beschikt over ruime binnen- en buitenverblijven voor zowel honden als katten. Daarnaast zijn er ook speciale verblijven voor kleinere huisdieren zoals konijnen en cavia’s.

De faciliteiten van het dierenpension zijn uitstekend. De binnenverblijven zijn voorzien van comfortabele manden en speelgoed, zodat de dieren zich op hun gemak voelen. De buitenverblijven zijn ruim en bieden voldoende bewegingsvrijheid. Er is ook een grote tuin waar de honden kunnen rennen en spelen.

Klantenbestand en reputatie

Het dierenpension heeft een trouw klantenbestand opgebouwd door de jaren heen. Veel mensen uit Veenendaal en omgeving vertrouwen hun geliefde huisdieren toe aan dit pension wanneer ze op vakantie gaan of om andere redenen tijdelijk niet voor hun dieren kunnen zorgen. Het pension heeft een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege de goede zorg en aandacht die de dieren krijgen.

De huidige eigenaar heeft veel tijd en moeite gestoken in het opbouwen van dit klantenbestand en het creëren van een goede naam voor het pension. Dit biedt een geweldige kans voor de nieuwe eigenaar om direct een stabiele inkomstenstroom te hebben en voort te bouwen op het succes van het pension.

Overname en investeringsmogelijkheden

De overname van het dierenpension in Veenendaal biedt verschillende investeringsmogelijkheden. Ten eerste is er de mogelijkheid om het bestaande klantenbestand verder uit te breiden en nieuwe klanten aan te trekken. Met de groeiende populariteit van huisdieren en de toenemende behoefte aan goede opvangmogelijkheden, is er zeker potentieel voor groei.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de faciliteiten van het pension verder te verbeteren en uit te breiden. Denk hierbij aan het creëren van extra binnen- en buitenverblijven, het toevoegen van speelweides of het aanbieden van extra diensten zoals hondentraining of verzorging.

De overname van het dierenpension in Veenendaal is een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in de dierenbranche en op zoek is naar een investeringsmogelijkheid. Met een bestaand klantenbestand, goede faciliteiten en een uitstekende reputatie, biedt dit pension een solide basis om op voort te bouwen.

Interesse?

Heb je interesse in het overnemen van dit dierenpension in Veenendaal? Neem dan snel contact op met de huidige eigenaar om meer informatie te ontvangen en een bezichtiging te plannen. Dit is een unieke kans die je niet wilt missen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *