Dierenpension Venhorst

door

in

Dierenpension Venhorst is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Venhorst. Met jarenlange ervaring en een passie voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons thuis voelen. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende huisdieren te voldoen. Enkele van onze faciliteiten zijn:

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben ervaring met het verzorgen van verschillende soorten huisdieren. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier de juiste aandacht, voeding en beweging krijgt tijdens hun verblijf bij ons.

Onze diensten

Naast het bieden van een veilige en comfortabele omgeving, bieden wij ook verschillende diensten aan om het verblijf van uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken. Enkele van onze diensten zijn:

  • Uitgebreide verzorging, inclusief het geven van medicatie indien nodig
  • Groepsactiviteiten en individuele speeltijd voor honden
  • Regelmatige wandelingen en speelsessies voor honden
  • Verzorging en borstelen van huisdieren
  • Flexibele ophaal- en aflevertijden

Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om uw huisdier achter te laten, maar we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze zich bij ons op hun gemak voelen. We staan altijd open voor speciale verzoeken en zullen ons best doen om aan de individuele behoeften van uw huisdier te voldoen.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden we aan om van tevoren te reserveren. U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken. Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven.

Dierenpension Venhorst is er trots op een veilige en comfortabele omgeving te bieden voor uw huisdieren. We begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw leven is en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze goed verzorgd worden tijdens hun verblijf bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken of voor meer informatie over onze diensten.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *