Dierenpension Vlierden

Dierenpension Vlierden is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Vlierden. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension Vlierden:

  • Ruime en schone verblijven: Onze hokken zijn ruim en worden dagelijks schoongemaakt om een hygi├źnische omgeving te garanderen.
  • Speelweides: Onze speelweides bieden voldoende ruimte voor uw huisdier om te rennen, spelen en socialiseren met andere dieren.
  • Individuele aandacht: Ons ervaren personeel zorgt voor individuele aandacht en verzorging voor elk huisdier, inclusief het geven van medicatie indien nodig.
  • Voeding: Wij zorgen voor hoogwaardige voeding die aansluit bij de behoeften van uw huisdier. Speciale dieetwensen kunnen worden verzorgd.
  • 24/7 toezicht: Ons pension is 24 uur per dag, 7 dagen per week bemand, zodat er altijd iemand aanwezig is om uw huisdier in de gaten te houden.

Onze diensten

Naast onze uitstekende faciliteiten bieden wij ook verschillende diensten aan om het verblijf van uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken:

  • Hondenuitlaatservice: Als u geen tijd heeft om uw hond uit te laten, bieden wij een professionele hondenuitlaatservice aan.
  • Kattenverzorging: Naast honden bieden wij ook opvang en verzorging voor katten aan. Onze kattenverblijven zijn comfortabel en voorzien van speelgoed en krabpalen.
  • Medische zorg: Ons personeel is getraind in het herkennen van gezondheidsproblemen en kan indien nodig medische zorg bieden aan uw huisdier.
  • Gedragsbeoordeling: Wij kunnen gedragsbeoordelingen uitvoeren om te helpen bij het oplossen van gedragsproblemen bij uw huisdier.
  • Haal- en brengservice: Als u geen mogelijkheid heeft om uw huisdier naar ons pension te brengen, bieden wij een haal- en brengservice aan.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension Vlierden kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. Wij raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en eventuele speciale aanbiedingen.

Conclusie

Dierenpension Vlierden is de ideale plek om uw huisdier een comfortabel en veilig verblijf te bieden tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, professionele diensten en liefdevolle benadering kunt u met een gerust hart uw huisdier aan ons toevertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken!

Plaats een reactie