Dierenpension Wansink Holten

door

in

Dierenpension Wansink Holten is een gerenommeerd dierenpension gelegen in het pittoreske Holten. Met jarenlange ervaring en een passie voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons direct thuis voelen. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende diersoorten te voldoen. Enkele van onze voorzieningen zijn:

Onze verblijven worden dagelijks schoongemaakt en gedesinfecteerd om een hygiënische omgeving te garanderen. Daarnaast zorgen wij voor voldoende speel- en rusttijd, evenals regelmatige verzorging en voeding volgens de specifieke behoeften van uw huisdier.

Ons ervaren team

Bij Dierenpension Wansink Holten hebben we een toegewijd en ervaren team van dierenverzorgers. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een passie voor dierenwelzijn. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt tijdens hun verblijf bij ons.

Ons team is ook getraind om eventuele gezondheidsproblemen of speciale behoeften van uw huisdier te herkennen en hier adequaat op te reageren. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdier in veilige handen is bij Dierenpension Wansink Holten.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden wij u aan om tijdig een reservering te maken. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Wij bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Locatie en bereikbaarheid

Dierenpension Wansink Holten is gelegen in een rustige omgeving, omringd door prachtige natuur. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Adres: Voorbeeldstraat 1, 1234 AB Holten

Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten, maar u kunt uw huisdier wel ophalen of brengen op afspraak.

Conclusie

Dierenpension Wansink Holten is de ideale plek om uw huisdier een comfortabel en veilig verblijf te bieden tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, ervaren team en persoonlijke aandacht, kunt u met een gerust hart uw huisdier aan ons toevertrouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier de beste zorg te geven bij Dierenpension Wansink Holten.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *