Dierenpension Werkhoven

door

in

Dierenpension Werkhoven is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Werkhoven. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten aan om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich thuis voelen tijdens hun verblijf bij ons:

  • Verblijf voor honden: Onze hondenverblijven zijn ruim en voorzien van comfortabele bedden en speelgoed. We zorgen ervoor dat uw hond voldoende beweging krijgt en regelmatig wordt uitgelaten.
  • Verblijf voor katten: Onze kattenverblijven zijn voorzien van klimbomen, krabpalen en gezellige slaapplekken. We zorgen ervoor dat uw kat voldoende aandacht en speeltijd krijgt.
  • Verblijf voor kleine huisdieren: We bieden ook opvang voor kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels. We zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving met voldoende ruimte en voeding.
  • Uitlaatservice: Als u geen tijd heeft om uw hond uit te laten, bieden wij een uitlaatservice aan. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw hond voldoende beweging krijgt en zijn behoeften kan doen.
  • Verzorging: Naast het bieden van een veilige omgeving, zorgen we ook voor de verzorging van uw huisdieren. Dit omvat het geven van voeding, het toedienen van medicatie indien nodig, en het verzorgen van hun vacht.

Onze faciliteiten

Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om het verblijf van uw huisdieren zo aangenaam mogelijk te maken:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven: Onze verblijven zijn ruim en bieden voldoende bewegingsvrijheid voor uw huisdieren. Ze hebben toegang tot een veilige buitenruimte waar ze kunnen spelen en ontspannen.
  • Veiligheid: We hebben strenge veiligheidsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw huisdieren te allen tijde veilig zijn. Onze verblijven zijn goed afgesloten en we hebben 24/7 toezicht.
  • Hygiëne: We hechten veel belang aan hygiëne. Onze verblijven worden regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd om een gezonde omgeving voor uw huisdieren te garanderen.
  • Comfort: We zorgen ervoor dat uw huisdieren zich comfortabel voelen tijdens hun verblijf bij ons. We bieden comfortabele bedden, speelgoed en andere benodigdheden om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren en toegewijde medewerkers die een passie hebben voor dieren. We begrijpen dat uw huisdieren een belangrijk onderdeel zijn van uw gezin en behandelen ze met liefde en zorg. We zorgen ervoor dat uw huisdieren voldoende aandacht en verzorging krijgen tijdens hun verblijf bij ons.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben kennis van dierengedrag en -verzorging. Ze zijn in staat om eventuele gezondheidsproblemen of gedragsveranderingen bij uw huisdieren op te merken en indien nodig actie te ondernemen.

Reserveringen

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdieren, raden we aan om tijdig een reservering te maken. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken. We zullen u graag alle benodigde informatie verstrekken en eventuele vragen beantwoorden.

Kortom, Dierenpension Werkhoven biedt een veilige, comfortabele en liefdevolle omgeving voor uw huisdieren tijdens uw afwezigheid. Met onze uitgebreide diensten, hoogwaardige faciliteiten en toegewijde medewerkers kunt u met een gerust hart uw huisdieren aan ons toevertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *