Dierenpension Westerschelde

door

in

Dierenpension Westerschelde is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Westerschelde. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension Westerschelde:

  • Ruime en schone verblijven: Onze verblijven zijn speciaal ontworpen om het comfort van uw huisdier te garanderen. Ze zijn ruim, goed geventileerd en worden dagelijks schoongemaakt.
  • Individuele aandacht: Elk huisdier krijgt bij ons individuele aandacht en verzorging. We begrijpen dat elk dier uniek is en specifieke behoeften heeft.
  • Speelweide: Onze speelweide biedt uw huisdier de mogelijkheid om vrij rond te rennen en te spelen. Dit zorgt voor de nodige lichaamsbeweging en stimulatie.
  • Voeding: Wij zorgen voor hoogwaardige voeding die is afgestemd op de behoeften van uw huisdier. Indien uw huisdier een speciaal dieet volgt, kunnen wij hier ook rekening mee houden.
  • Medische zorg: Ons personeel is getraind om basismedische zorg te bieden aan uw huisdier. Mocht er zich een noodgeval voordoen, dan hebben wij ook contact met een lokale dierenarts.

Onze werkwijze

Bij Dierenpension Westerschelde streven we ernaar om uw huisdier een stressvrij verblijf te bieden. Daarom hebben we een gestructureerde werkwijze ontwikkeld:

  1. Reservering: U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken voor het verblijf van uw huisdier.
  2. Intakegesprek: Bij aankomst hebben we een intakegesprek waarin we uw huisdier beter leren kennen. We bespreken eventuele speciale behoeften en zorgen ervoor dat we alle benodigde informatie hebben.
  3. Verblijf: Tijdens het verblijf zorgen we ervoor dat uw huisdier zich comfortabel voelt. We bieden regelmatig voeding, verzorging en speeltijd aan.
  4. Updates: Gedurende het verblijf houden we u op de hoogte van de activiteiten en het welzijn van uw huisdier. We kunnen foto’s en video’s delen, zodat u gerustgesteld bent.
  5. Ophalen: Bij het ophalen van uw huisdier bespreken we het verblijf en eventuele bijzonderheden. We zorgen ervoor dat uw huisdier veilig en tevreden naar huis gaat.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Contactgegevens

Als u geïnteresseerd bent in het boeken van een verblijf voor uw huisdier bij Dierenpension Westerschelde, kunt u contact met ons opnemen via:

Telefoon: 0123456789

Email: info@dierenpensionwesterschelde.nl

Adres: Voorbeeldstraat 1, 1234 AB Westerschelde

Wij kijken ernaar uit om uw huisdier te verwelkomen bij Dierenpension Westerschelde!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *