Dierenpension Wierden

Een dierenpension is een plek waar huisdieren tijdelijk kunnen verblijven wanneer hun eigenaren niet voor hen kunnen zorgen. In Wierden, een prachtige gemeente in de provincie Overijssel, is er ook een dierenpension genaamd Dierenpension Wierden. Dit pension biedt een veilige en comfortabele omgeving voor huisdieren, zodat ze zich op hun gemak voelen terwijl hun eigenaren weg zijn.

Faciliteiten

Dierenpension Wierden beschikt over verschillende faciliteiten om ervoor te zorgen dat huisdieren een aangenaam verblijf hebben. Enkele van deze faciliteiten zijn:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven: De huisdieren hebben voldoende ruimte om te bewegen en te spelen, zowel binnen als buiten.
  • Verwarmde verblijven: Vooral tijdens de koudere maanden zorgt het verwarmde verblijf ervoor dat de huisdieren comfortabel blijven.
  • Speelweide: Er is een speciale speelweide waar de huisdieren onder toezicht kunnen rennen en spelen.
  • Individuele aandacht: Het personeel van Dierenpension Wierden zorgt ervoor dat elk huisdier individuele aandacht krijgt en dat hun behoeften worden vervuld.
  • Medische zorg: Indien nodig kan het pension medische zorg bieden aan huisdieren, zoals het toedienen van medicatie of het verzorgen van wonden.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor huisdieren, is het aan te raden om vooraf een reservering te maken bij Dierenpension Wierden. De tarieven variëren afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven:

Huisdier Dagtarief Weektarief
Hond €20 €130
Kat €15 €95
Konijn €10 €65

Let op: Deze tarieven zijn slechts een indicatie en kunnen variëren. Neem contact op met Dierenpension Wierden voor de meest recente tarieven en beschikbaarheid.

Veiligheid en hygiëne

Dierenpension Wierden hecht veel waarde aan de veiligheid en hygiëne van de huisdieren. Het pension zorgt ervoor dat de verblijven regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd om de verspreiding van ziektes te voorkomen. Daarnaast worden de huisdieren goed in de gaten gehouden om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en geen gevaarlijke situaties kunnen veroorzaken.

Voeding

Het pension zorgt voor de dagelijkse voeding van de huisdieren. Eigenaren kunnen hun eigen voer meebrengen als hun huisdier speciale voedingsbehoeften heeft. Het is belangrijk om dit vooraf aan te geven bij het maken van een reservering, zodat het pension hier rekening mee kan houden.

Conclusie

Dierenpension Wierden is een uitstekende keuze voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele plek voor hun huisdieren tijdens hun afwezigheid. Met ruime verblijven, individuele aandacht en professionele zorg, zorgt het pension ervoor dat huisdieren zich op hun gemak voelen en goed verzorgd worden. Neem contact op met Dierenpension Wierden voor meer informatie en om een reservering te maken.

Plaats een reactie