Dierenpension Ydermade Vacature

door

in

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de dierenbranche? Dan is de vacature bij Dierenpension Ydermade wellicht iets voor jou! Bij ons pension hebben we momenteel een openstaande vacature waarvoor we enthousiaste kandidaten zoeken. Lees verder om meer te weten te komen over deze geweldige kans.

Over Dierenpension Ydermade

Dierenpension Ydermade is een gerenommeerd pension gelegen in het pittoreske dorpje Ydermade. Wij bieden een veilige en comfortabele omgeving voor huisdieren wanneer hun eigenaren op vakantie zijn of om andere redenen niet voor hen kunnen zorgen. Ons pension is ruim opgezet en beschikt over moderne faciliteiten om ervoor te zorgen dat de dieren zich op hun gemak voelen tijdens hun verblijf.

Ons team bestaat uit ervaren en toegewijde medewerkers die er alles aan doen om de dieren de beste zorg en aandacht te geven. We streven ernaar om een ​​thuis weg van huis te creëren voor de huisdieren, waar ze zich geliefd en verzorgd voelen.

De Vacature

Op dit moment hebben we een vacature voor een dierenverzorger bij Dierenpension Ydermade. Als dierenverzorger ben je verantwoordelijk voor het welzijn en de verzorging van de dieren tijdens hun verblijf in ons pension. Je zorgt voor hun voeding, hygiëne, beweging en eventuele medicatie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het schoonmaken van de verblijven en het onderhouden van de algemene hygiëne in het pension.

Als dierenverzorger bij Dierenpension Ydermade is het belangrijk dat je affiniteit hebt met dieren en ervaring hebt in het verzorgen van verschillende diersoorten. Je moet geduldig, zorgzaam en verantwoordelijk zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken in een team en dat je stressbestendig bent, aangezien het soms druk kan zijn in het pension.

De werktijden kunnen variëren, aangezien we 24/7 zorg bieden aan de dieren. Dit betekent dat je ook in de avonden, weekenden en op feestdagen beschikbaar moet zijn. Flexibiliteit is dus een vereiste voor deze functie.

Wat bieden wij?

Als je bij Dierenpension Ydermade komt werken, bieden wij jou een uitdagende en afwisselende baan in een gezellig team. Je krijgt de kans om met verschillende diersoorten te werken en je kennis en ervaring in de dierenbranche verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast investeren wij graag in onze medewerkers en bieden wij mogelijkheden voor trainingen en opleidingen om je verder te ontwikkelen in je carrière. Bij Dierenpension Ydermade streven we ernaar om een ​​prettige werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt.

Interesse?

Heb jij interesse in de vacature bij Dierenpension Ydermade? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@dierenpensionydermade.nl. We kijken uit naar je sollicitatie en hopen je binnenkort te verwelkomen in ons team!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *