Drachtstercompagnie Dierenpension: Een thuis voor uw geliefde huisdieren

door

in

Welkom bij het Drachtstercompagnie Dierenpension, een plek waar uw huisdieren met liefde en zorg worden verzorgd terwijl u weg bent. Of u nu op vakantie gaat, een zakenreis maakt of gewoon een dagje weg bent, ons pension biedt een veilige en comfortabele omgeving voor uw trouwe metgezellen.

Wat maakt ons dierenpension uniek?

1. Ruime accommodaties: Bij Drachtstercompagnie Dierenpension begrijpen we dat huisdieren ruimte nodig hebben om te bewegen en te spelen. Daarom bieden we ruime verblijven voor zowel honden als katten, zodat ze zich vrij kunnen bewegen en zich niet opgesloten voelen.

2. Professioneel personeel: Ons team van ervaren en toegewijde medewerkers staat altijd klaar om uw huisdieren te verzorgen. Ze hebben een passie voor dieren en zorgen ervoor dat uw huisdieren de beste zorg en aandacht krijgen tijdens hun verblijf bij ons.

3. Persoonlijke aandacht: We begrijpen dat elk huisdier uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom zorgen we ervoor dat we de individuele behoeften van uw huisdier begrijpen en hierop inspelen. Of uw huisdier nu speciale voeding nodig heeft, medicatie moet innemen of extra aandacht nodig heeft, wij zorgen ervoor dat ze de zorg krijgen die ze verdienen.

4. Veilige omgeving: Bij Drachtstercompagnie Dierenpension staat de veiligheid van uw huisdieren voorop. Ons terrein is volledig omheind en beveiligd, zodat uw huisdieren veilig kunnen rondlopen zonder het risico te lopen om te ontsnappen. Daarnaast hebben we ook 24/7 cameratoezicht om ervoor te zorgen dat uw huisdieren te allen tijde veilig zijn.

Onze diensten

1. Hondenpension: Ons hondenpension biedt comfortabele en ruime kennels waar uw hond kan rusten en ontspannen. We zorgen ervoor dat uw hond regelmatig wordt uitgelaten en voldoende beweging krijgt. Daarnaast bieden we ook speeltijd en sociale interactie met andere honden, zodat uw hond zich niet verveelt tijdens zijn verblijf bij ons.

2. Kattenpension: Ons kattenpension biedt gezellige en rustige kamers waar uw kat kan genieten van zijn eigen ruimte. We zorgen ervoor dat uw kat voldoende speeltijd en aandacht krijgt, en we hebben ook klimbomen en krabpalen om hun natuurlijke instincten te bevredigen.

3. Kleine huisdieren: Naast honden en katten verwelkomen we ook kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels. We zorgen ervoor dat ze in een veilige en comfortabele omgeving worden gehuisvest en dat ze de juiste voeding en verzorging krijgen tijdens hun verblijf bij ons.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Drachtstercompagnie Dierenpension, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. We raden u aan om uw reservering ruim van tevoren te maken, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier, de duur van het verblijf en eventuele extra services die u wenst. We bieden ook kortingen voor langdurige verblijven en voor het plaatsen van meerdere huisdieren bij ons pension. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en kortingen.

Conclusie

Het Drachtstercompagnie Dierenpension is de ideale plek om uw huisdieren een comfortabel en veilig verblijf te bieden terwijl u weg bent. Met ruime accommodaties, professioneel personeel en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat uw huisdieren zich thuis voelen bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdieren de zorg te geven die ze verdienen.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *