Kattenpension Shakira – Het ideale kattenhotel in Diever

door

in

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en comfortabel kattenpension in Diever, dan is Kattenpension Shakira het perfecte adres voor jouw geliefde viervoeter. Gelegen aan de prachtige Kastanjelaan, biedt dit dierenpension een veilige en gezellige omgeving voor katten van alle leeftijden en rassen.

Waarom kiezen voor Kattenpension Shakira?

Er zijn talloze redenen waarom Kattenpension Shakira de beste keuze is voor jouw kat. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

  • Professionele verzorging: Bij Kattenpension Shakira werken ervaren en liefdevolle medewerkers die jouw kat de beste zorg en aandacht geven. Ze zijn goed opgeleid en hebben een passie voor dieren.
  • Veilige omgeving: Het kattenhotel is volledig ingericht om de veiligheid van jouw kat te waarborgen. Er zijn ruime en comfortabele verblijven, waar jouw kat vrij kan bewegen zonder risico op ontsnapping.
  • Hygiëne: Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Kattenpension Shakira. Alle verblijven worden regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd om een gezonde omgeving te garanderen.
  • Individuele aandacht: Elke kat krijgt bij Kattenpension Shakira individuele aandacht en verzorging. De medewerkers zorgen ervoor dat jouw kat zich op zijn gemak voelt en alle nodige zorg en liefde ontvangt.
  • Medische zorg: Indien nodig kan Kattenpension Shakira ook medische zorg bieden aan jouw kat. Ze werken samen met een lokale dierenarts en kunnen indien nodig snel handelen.

Faciliteiten en diensten

Kattenpension Shakira biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om ervoor te zorgen dat jouw kat een comfortabel verblijf heeft:

  • Luxe verblijven: De verblijven zijn ruim en voorzien van alle benodigdheden voor een aangenaam verblijf. Jouw kat heeft voldoende ruimte om te spelen en te rusten.
  • Voeding: Kattenpension Shakira zorgt voor hoogwaardige voeding die aansluit bij de behoeften van jouw kat. Speciale dieetwensen kunnen worden verzorgd.
  • Speeltijd: Elke kat krijgt dagelijks speeltijd om te spelen en te bewegen. Er zijn speelgoed en krabpalen beschikbaar om de katten bezig te houden.
  • Verzorging: Naast de dagelijkse verzorging, zoals het schoonmaken van de verblijven en het verschonen van het beddengoed, biedt Kattenpension Shakira ook extra verzorgingsopties, zoals vachtverzorging en nagelknippen.
  • Medicatie: Indien jouw kat medicatie nodig heeft, kan het ervaren personeel van Kattenpension Shakira dit toedienen volgens de voorgeschreven instructies.

Reserveren bij Kattenpension Shakira

Het reserveren van een verblijf bij Kattenpension Shakira is eenvoudig. Je kunt telefonisch contact opnemen om de beschikbaarheid te controleren en een reservering te maken. Het wordt aanbevolen om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Voordat je jouw kat naar het kattenhotel brengt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle benodigde vaccinaties up-to-date zijn. Dit is om de gezondheid en veiligheid van alle katten in het pension te waarborgen.

Kattenpension Shakira is het ideale kattenhotel in Diever. Met professionele verzorging, een veilige omgeving en talloze faciliteiten, kun je met een gerust hart jouw kat achterlaten tijdens jouw afwezigheid. Neem vandaag nog contact op en reserveer een plekje voor jouw geliefde viervoeter!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *