Kennel Dierenpension 9254 La Hurdegaryp

door

in

Welkom bij Kennel Dierenpension 9254 La Hurdegaryp! Wij zijn een professioneel dierenpension gevestigd in La Hurdegaryp, Friesland. Ons pension biedt een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Wat bieden wij?

Als kennel en dierenpension streven wij ernaar om uw huisdieren de best mogelijke zorg en aandacht te geven. Hier zijn enkele van de diensten die wij aanbieden:

Onze kennels zijn ontworpen om uw huisdieren een comfortabele en veilige plek te bieden. Ze zijn ruim, goed geventileerd en worden regelmatig schoongemaakt. We begrijpen dat uw huisdieren gewend zijn aan hun dagelijkse routine, daarom proberen we hun routine zo goed mogelijk na te bootsen tijdens hun verblijf bij ons.

Ons ervaren personeel zorgt ervoor dat uw huisdieren de juiste voeding krijgen en eventuele medicatie op tijd wordt toegediend. We hebben ook een dierenarts op oproep voor noodgevallen. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdieren in goede handen zijn en de zorg krijgen die ze verdienen.

Waarom kiezen voor Kennel Dierenpension 9254 La Hurdegaryp?

Er zijn verschillende redenen waarom u voor ons kennel en dierenpension zou moeten kiezen:

  • Ervaring: We hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van huisdieren. Ons personeel is goed opgeleid en heeft een passie voor dieren.
  • Veiligheid: We zorgen ervoor dat uw huisdieren veilig zijn tijdens hun verblijf bij ons. Onze kennels zijn veilig en we hebben strikte veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw huisdieren niet kunnen ontsnappen.
  • Hygiëne: We hechten veel belang aan hygiëne. Onze kennels worden regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd om een schone omgeving voor uw huisdieren te garanderen.
  • Liefdevolle zorg: We behandelen uw huisdieren alsof ze van ons zijn. Ze krijgen veel aandacht, knuffels en speeltijd.
  • Flexibiliteit: We begrijpen dat uw plannen kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele ophaal- en aflevertijden aan.

Ons doel is om uw huisdieren een stressvrij en plezierig verblijf te bieden. We streven ernaar om een thuis weg van huis te creëren, zodat uw huisdieren zich comfortabel en geliefd voelen tijdens hun verblijf bij ons.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken voor uw huisdieren, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven.

Kennel Dierenpension 9254 La Hurdegaryp is de ideale plek voor uw huisdieren tijdens uw afwezigheid. We bieden een veilige, comfortabele en liefdevolle omgeving waar uw huisdieren zich thuis zullen voelen. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *