Onder de Boompjes Dierenpension

door

in

Onder de Boompjes Dierenpension is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw familie is, daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons thuis voelen. Onze faciliteiten omvatten:

Onze binnen- en buitenverblijven zijn ontworpen om een comfortabele en veilige omgeving te bieden voor uw huisdier. Ze hebben voldoende ruimte om te bewegen en te spelen, en zijn voorzien van zachte bedden en speelgoed om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze speelweides voor honden zijn perfect voor energieke viervoeters die graag rennen en spelen. Ze kunnen socialiseren met andere honden onder toezicht van ons ervaren personeel. Voor katten hebben we klimbomen waar ze naar hartenlust kunnen klimmen en hun natuurlijke instincten kunnen uiten.

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw huisdier zich veilig en warm voelt, vooral tijdens de koudere maanden. Daarom hebben al onze slaapruimtes verwarming om ervoor te zorgen dat uw huisdier comfortabel kan rusten en ontspannen.

Voeding is een essentieel onderdeel van de gezondheid van uw huisdier. Bij Onder de Boompjes Dierenpension zorgen we ervoor dat uw huisdier de juiste voeding krijgt die is afgestemd op hun individuele behoeften. We bieden hoogwaardig voer en kunnen ook speciale dieetwensen accommoderen.

Ons toegewijde team van dierenverzorgers staat altijd klaar om uw huisdier de beste zorg te bieden. Ze zijn getraind in het herkennen van de behoeften en signalen van dieren en kunnen indien nodig medische zorg verlenen. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is bij Onder de Boompjes Dierenpension.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden we aan om tijdig een reservering te maken. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We bieden zowel dagopvang als langdurige opvang. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Conclusie

Onder de Boompjes Dierenpension is de ideale plek om uw huisdier te laten verblijven tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, toegewijd personeel en liefde voor dieren, zorgen we ervoor dat uw huisdier zich thuis voelt en de beste zorg krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een geweldige ervaring te bezorgen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *