Openingstijden Dierenpension Eelde

door

in

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel dierenpension in Eelde, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Dierenpension Eelde staan wij klaar om jouw huisdier de beste zorg en aandacht te geven tijdens jouw afwezigheid. In dit artikel zullen we je alles vertellen over onze openingstijden, zodat je precies weet wanneer je bij ons terecht kunt.

Waarom kiezen voor Dierenpension Eelde?

Voordat we ingaan op onze openingstijden, willen we graag benadrukken waarom Dierenpension Eelde de beste keuze is voor jouw huisdier. Wij begrijpen dat het achterlaten van je geliefde huisdier een moeilijke beslissing kan zijn, maar we willen je verzekeren dat wij er alles aan doen om jouw huisdier een comfortabel en veilig verblijf te bieden.

Ons dierenpension beschikt over ruime en hygiënische verblijven, waar jouw huisdier voldoende bewegingsvrijheid heeft. Daarnaast hebben we een ervaren en toegewijd team van medewerkers dat dag en nacht klaarstaat om voor jouw huisdier te zorgen. Of het nu gaat om het geven van de juiste voeding, het uitlaten van honden of het bieden van medische zorg, wij zorgen ervoor dat jouw huisdier niets tekortkomt.

Openingstijden

Om ervoor te zorgen dat je jouw huisdier op het juiste moment kunt brengen of ophalen, hanteren wij vaste openingstijden. Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag: 08:00 – 12:00 uur
  • Dinsdag: 08:00 – 12:00 uur
  • Woensdag: 08:00 – 12:00 uur
  • Donderdag: 08:00 – 12:00 uur
  • Vrijdag: 08:00 – 12:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 – 11:00 uur
  • Zondag: Gesloten

Het is belangrijk om te weten dat wij alleen op afspraak werken. Dit betekent dat je van tevoren contact met ons moet opnemen om een geschikt tijdstip af te spreken voor het brengen of ophalen van jouw huisdier. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat er voldoende tijd en aandacht is voor elke klant en elk huisdier.

Extra services

Bij Dierenpension Eelde bieden wij ook een aantal extra services aan om het verblijf van jouw huisdier nog aangenamer te maken. Deze services omvatten onder andere:

  • Uitlaatservice: Als je wilt dat jouw hond regelmatig wordt uitgelaten tijdens zijn verblijf, kunnen wij dit voor je regelen.
  • Medische zorg: Indien nodig kunnen wij medicatie toedienen aan jouw huisdier volgens de voorgeschreven instructies.
  • Verzorging: Naast het bieden van de basisverzorging, zoals voeding en hygiëne, kunnen wij ook extra verzorging bieden, zoals het borstelen van jouw huisdier.

Als je gebruik wilt maken van een van deze extra services, raden wij je aan om dit van tevoren aan te geven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Conclusie

Dierenpension Eelde is de ideale plek om jouw huisdier een veilig en comfortabel verblijf te bieden tijdens jouw afwezigheid. Met onze ruime openingstijden en extra services zorgen wij ervoor dat jouw huisdier niets tekortkomt. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en jouw huisdier bij ons onder te brengen. Wij kijken ernaar uit om jou en jouw huisdier te verwelkomen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *