Openingstijden Dierenpension Kesteren

door

in

Het Dierenpension Kesteren is een professionele en betrouwbare opvang voor huisdieren in de regio Kesteren. Het pension biedt een veilige en comfortabele omgeving voor honden, katten en andere kleine huisdieren. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de openingstijden van het dierenpension, zodat u uw huisdier op het juiste moment kunt brengen of ophalen.

Openingstijden

De openingstijden van het Dierenpension Kesteren zijn als volgt:

  • Maandag: 08:00 – 12:00 uur, 14:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 08:00 – 12:00 uur, 14:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 08:00 – 12:00 uur
  • Donderdag: 08:00 – 12:00 uur, 14:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag: 08:00 – 12:00 uur, 14:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 – 12:00 uur
  • Zondag: Gesloten

Het dierenpension is doordeweeks geopend van 08:00 uur tot 12:00 uur en van 14:00 uur tot 18:00 uur. Op woensdag sluit het pension om 12:00 uur. Op zaterdag is het pension geopend van 09:00 uur tot 12:00 uur. Op zondag is het pension gesloten.

Het is belangrijk om rekening te houden met deze openingstijden bij het plannen van uw bezoek aan het dierenpension. Het is aan te raden om vooraf een afspraak te maken, zodat het personeel van het pension voldoende tijd heeft om uw huisdier te verwelkomen en u te voorzien van alle benodigde informatie.

Reserveringen

Om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor uw huisdier in het Dierenpension Kesteren, is het verstandig om tijdig een reservering te maken. Vooral tijdens drukke periodes zoals vakanties kan het pension snel volgeboekt zijn. Door op tijd te reserveren, voorkomt u teleurstellingen en zorgt u ervoor dat uw huisdier een plekje heeft in het pension.

U kunt telefonisch contact opnemen met het dierenpension om een reservering te maken. Het personeel staat u graag te woord en zal u informeren over de beschikbaarheid en eventuele speciale vereisten voor uw huisdier.

Extra services

Het Dierenpension Kesteren biedt naast de reguliere opvang ook extra services aan voor uw huisdier. Deze services kunnen variëren van individuele wandelingen tot speciale dieetvoeding. Het is mogelijk om deze extra services toe te voegen aan uw reservering, zodat uw huisdier optimaal verzorgd wordt tijdens zijn verblijf in het pension.

Daarnaast organiseert het dierenpension regelmatig leuke activiteiten en evenementen voor de huisdieren. Dit kan variëren van speelgroepen tot themafeestjes. Het is altijd leuk om uw huisdier deel te laten nemen aan deze activiteiten, zodat hij zich niet alleen vermaakt, maar ook sociaal contact heeft met andere dieren.

Conclusie

Het Dierenpension Kesteren is een betrouwbare opvang voor huisdieren in de regio Kesteren. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de openingstijden van het pension, zodat u uw huisdier op het juiste moment kunt brengen of ophalen. Daarnaast is het verstandig om tijdig een reservering te maken, vooral tijdens drukke periodes. Het pension biedt ook extra services en organiseert leuke activiteiten voor huisdieren. Neem contact op met het dierenpension voor meer informatie en om een reservering te maken.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *