Prijzen Dierenpension ’t Schipperke

door

in

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel dierenpension, dan is Dierenpension ’t Schipperke de ideale keuze. Bij ons staat de zorg en het welzijn van jouw huisdier altijd voorop. Wij bieden verschillende diensten aan tegen betaalbare prijzen. In dit artikel zullen we de prijzen van Dierenpension ’t Schipperke in detail bespreken.

Verblijfstarieven

De verblijfstarieven van Dierenpension ’t Schipperke zijn afhankelijk van het type dier en de duur van het verblijf. Hieronder vind je een overzicht van onze prijzen:

Let op: voor honden geldt een minimumverblijf van twee dagen.

Extra services

Naast het verblijf bieden wij ook extra services aan om het verblijf van jouw huisdier zo comfortabel mogelijk te maken. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen voor deze extra services:

  • Uitlaatservice voor honden: €5 per wandeling
  • Individuele speeltijd voor katten: €3 per sessie
  • Medicatie toedienen: €2 per dag

Wij begrijpen dat elk huisdier unieke behoeften heeft, daarom staan wij altijd open voor speciale verzoeken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveringen en betalingen

Om een verblijf voor jouw huisdier te reserveren, raden wij aan om tijdig contact met ons op te nemen. Vooral tijdens drukke periodes zoals vakanties kan het snel volgeboekt zijn. Bij het maken van een reservering vragen wij om een aanbetaling van 50% van het totale bedrag. Het resterende bedrag dient bij het ophalen van jouw huisdier te worden voldaan.

Wij accepteren betalingen contant of via pin. Houd er rekening mee dat wij geen creditcards accepteren.

Annuleringsbeleid

Indien je een reservering wilt annuleren, vragen wij om dit minimaal 48 uur van tevoren te doen. Bij annuleringen binnen 48 uur voor de geplande aankomstdatum wordt de aanbetaling niet terugbetaald.

Wij begrijpen dat er onvoorziene omstandigheden kunnen zijn, dus neem altijd contact met ons op als je een reservering wilt annuleren of wijzigen.

Conclusie

Dierenpension ’t Schipperke biedt hoogwaardige zorg en accommodatie voor jouw huisdier tegen betaalbare prijzen. Met onze verblijfstarieven en extra services zorgen wij ervoor dat jouw huisdier een comfortabel en veilig verblijf heeft. Neem contact met ons op om een reservering te maken en jouw huisdier de beste zorg te bieden tijdens jouw afwezigheid.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *