Prijzen Dierenpension Van Gaalen

Het dierenpension Van Gaalen staat bekend om zijn uitstekende service en betaalbare prijzen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare plek om je huisdier tijdens je vakantie te laten verblijven, dan ben je bij dierenpension Van Gaalen aan het juiste adres.

Prijzen voor honden

De prijzen voor honden variëren, afhankelijk van de grootte en het gewicht van je trouwe viervoeter. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen:

  • Kleine hond (tot 10 kg): €15 per dag
  • Middelgrote hond (10-25 kg): €20 per dag
  • Grote hond (25-40 kg): €25 per dag
  • Extra grote hond (meer dan 40 kg): €30 per dag

De prijzen zijn inclusief voeding, verzorging en dagelijkse wandelingen. Eventuele speciale dieetwensen kunnen worden besproken met het personeel van het dierenpension.

Prijzen voor katten

Ook voor katten biedt dierenpension Van Gaalen verschillende verblijfsmogelijkheden tegen aantrekkelijke prijzen. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen:

  • Standaard kattenverblijf: €12 per dag
  • Luxe kattenverblijf: €15 per dag

De prijzen zijn inclusief voeding, verzorging en speeltijd. Het luxe kattenverblijf biedt extra ruimte en speelmogelijkheden voor je kat.

Prijzen voor andere huisdieren

Naast honden en katten kunnen ook andere huisdieren terecht bij dierenpension Van Gaalen. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen voor enkele veelvoorkomende huisdieren:

  • Konijn: €8 per dag
  • Cavia: €6 per dag
  • Vogel: €5 per dag
  • Knaagdier (hamster, rat, etc.): €5 per dag

De prijzen zijn inclusief voeding en verzorging. Voor speciale wensen of andere huisdieren kun je contact opnemen met het dierenpension.

Reserveringen en extra services

Het is aan te raden om tijdig een reservering te maken bij dierenpension Van Gaalen, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. Je kunt telefonisch of via de website een reservering maken.

Naast de standaard diensten biedt dierenpension Van Gaalen ook extra services aan, zoals het wassen en trimmen van je huisdier, het geven van medicatie en het uitlaten van honden op specifieke tijden. Deze extra services kunnen tegen een meerprijs worden geboekt.

Conclusie

Dierenpension Van Gaalen hanteert betaalbare prijzen voor de opvang van verschillende huisdieren. Of je nu een hond, kat, konijn of vogel hebt, je kunt erop vertrouwen dat je huisdier in goede handen is bij dit dierenpension. Met hun uitstekende service en aandacht voor het welzijn van de dieren, is dierenpension Van Gaalen de ideale keuze voor een zorgeloze vakantie voor zowel jou als je huisdier.

Plaats een reactie