Tarieven Dierenpension De Ark

door

in

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel dierenpension voor je geliefde huisdier, dan ben je bij Dierenpension De Ark aan het juiste adres. Bij ons staat de zorg en het welzijn van jouw huisdier altijd voorop. Wij bieden een breed scala aan diensten en faciliteiten om ervoor te zorgen dat jouw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft. Hieronder vind je een overzicht van onze tarieven.

Honden

Onze tarieven voor honden zijn gebaseerd op de grootte van het ras en de duur van het verblijf. Hieronder vind je een overzicht van onze tarieven:

  • Kleine hond (tot 10 kg): €15 per dag
  • Middelgrote hond (10-25 kg): €17 per dag
  • Grote hond (25-40 kg): €19 per dag
  • Extra grote hond (meer dan 40 kg): €21 per dag

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om je hond extra services te geven, zoals individuele wandelingen, speeltijd met andere honden en speciale dieetvoeding. Deze extra services zijn beschikbaar tegen een meerprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.

Katten

Ook voor katten hebben wij speciale tarieven. Onze tarieven voor katten zijn als volgt:

  • Kat: €12 per dag
  • Kat met speciale behoeften (bijv. medicatie): €15 per dag

Wij zorgen ervoor dat jouw kat een rustige en comfortabele omgeving heeft tijdens het verblijf bij ons. Onze kattenverblijven zijn ruim en voorzien van speelgoed en krabpalen. Daarnaast krijgen alle katten dagelijks individuele aandacht en verzorging.

Kleine huisdieren

Naast honden en katten bieden wij ook opvang voor kleine huisdieren, zoals konijnen, cavia’s en vogels. Onze tarieven voor kleine huisdieren zijn als volgt:

  • Konijn: €8 per dag
  • Cavia: €7 per dag
  • Vogel: €6 per dag

Wij zorgen ervoor dat jouw kleine huisdier een veilige en comfortabele omgeving heeft tijdens het verblijf bij ons. Onze verblijven voor kleine huisdieren zijn ruim en voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Reserveringen en voorwaarden

Om een reservering te maken bij Dierenpension De Ark, kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Wij raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke periodes zoals vakanties. Bij het maken van een reservering vragen wij om informatie over jouw huisdier, zoals ras, leeftijd en eventuele speciale behoeften.

Wij vragen ook om een vaccinatiebewijs van jouw huisdier. Alle honden dienen ingeënt te zijn tegen hondenziekte, parvo, kennelhoest en leptospirose. Katten dienen ingeënt te zijn tegen kattenziekte en niesziekte. Voor konijnen is een vaccinatie tegen myxomatose en VHD verplicht. Dit is belangrijk om de gezondheid en veiligheid van alle dieren in ons pension te waarborgen.

Wij hanteren een annuleringsbeleid waarbij annuleringen tot 48 uur voor de geplande aankomstdatum kosteloos zijn. Bij annuleringen binnen 48 uur brengen wij 50% van het totale verblijf in rekening.

Conclusie

Dierenpension De Ark biedt professionele en betrouwbare opvang voor honden, katten en kleine huisdieren. Onze tarieven zijn gebaseerd op de grootte van het ras en de duur van het verblijf. Wij zorgen ervoor dat jouw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft, met de nodige aandacht en verzorging. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken. Jouw huisdier verdient de beste zorg, en dat is precies wat wij bieden bij Dierenpension De Ark.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *