Vacature Dierenpension Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de dierenverzorging? Dan is de vacature bij ons dierenpension in Noord-Brabant wellicht iets voor jou!

Over ons dierenpension

Ons dierenpension is gevestigd in het prachtige Noord-Brabantse landschap. Wij bieden een veilige en comfortabele omgeving voor huisdieren tijdens de afwezigheid van hun eigenaren. Ons team van ervaren en gepassioneerde dierenverzorgers zorgt ervoor dat alle dieren de beste zorg en aandacht krijgen.

Als dierenpension streven wij ernaar om een thuis weg van huis te creëren voor alle huisdieren die bij ons verblijven. Wij hebben ruime binnen- en buitenverblijven, waar de dieren voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast bieden wij ook extra services aan, zoals individuele wandelingen, speeltijd en speciale dieetvoeding indien nodig.

De vacature

Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde dierenverzorger om ons team te versterken. Als dierenverzorger ben je verantwoordelijk voor het welzijn en de verzorging van de dieren in ons pension. Je zorgt ervoor dat ze voldoende voeding en water krijgen, maakt de verblijven schoon en zorgt voor voldoende beweging en speeltijd.

Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt omgaan met zowel honden als katten, aangezien wij beide diersoorten opvangen. Je moet in staat zijn om eventuele gedragsproblemen te herkennen en hier adequaat op te reageren. Ook is het belangrijk dat je stressvolle situaties kunt hanteren, aangezien sommige dieren mogelijk angstig of gestrest kunnen zijn tijdens hun verblijf.

Als dierenverzorger werk je in een team, maar je moet ook zelfstandig kunnen werken. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de administratie, het plannen van de dagelijkse taken en het rapporteren van eventuele gezondheidsproblemen aan de dierenarts.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een gezellig team. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met verschillende diersoorten en je kennis en ervaring in de dierenverzorging verder uit te breiden. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als dierenpension vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij regelmatig trainingen en bijscholing aan, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de dierenverzorging.

Wat wij vragen

Om in aanmerking te komen voor deze vacature, vragen wij het volgende:

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in de richting van dierenverzorging
  • Ervaring in de dierenverzorging is een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Flexibiliteit, aangezien je ook in de weekenden en op feestdagen kunt werken
  • Een positieve en enthousiaste houding

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en lijkt het je leuk om bij ons dierenpension in Noord-Brabant te werken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@dierenpensionnb.nl onder vermelding van “Vacature Dierenpension Noord-Brabant”. We kijken uit naar je sollicitatie!

Plaats een reactie